Πως να συμπληρώσετε τη φόρμα πληρωμής

 1. Ονοματεπώνυμο (υποχρεωτικό πεδίο) Εισάγετε το ονοματεπώνυμο της μητέρας ή του πατέρα. Δε χρειάζεται να συμφωνεί με το όνομα κατόχου της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας με την οποία θα γίνει η πληρωμή.
 2. Διεύθυνση (υποχρεωτικό πεδίο) Εισάγετε τη διεύθυνσή σας.
 3. Περιοχή (υποχρεωτικό πεδίο) Εισάγετε την περιοχή κατοικίας σας.
 4. Τ.Κ (υποχρεωτικό πεδίο) Εισάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα.
 5. Πόλη (υποχρεωτικό πεδίο) Εισάγετε την πόλη κατοικίας σας.
 6. Email (υποχρεωτικό πεδίο) Εισάγετε το email που θα θέλατε να ενημερωθείτε για την επιτυχία της πληρωμής.
 7. Ποσό κατάθεσης (υποχρεωτικό πεδίο) Εισάγετε το ποσό κατάθεσης ως ακέραιο αριθμό, χωρίς δεκαδικά ψηφία (χωρίς υποδιαστολή και μηδενικά) και χωρίς την εισαγωγή της λέξης «ευρώ» ή του σήματος του ευρώ €.
 8. Δόσεις Εάν θα πληρώσετε το παραπάνω ποσό άπαξ (χωρίς δόσεις) αφήστε την προεπιλογή «Όχι». Εάν θέλετε να πληρώσετε το παραπάνω ποσό σε ισόποσες άτοκες δόσεις επιλέξτε από τη λίστα «Ναι» και στη συνέχεια επιλέξτε πόσες δόσεις σας εξυπηρετούν. Στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων συμμετέχουν οι κάρτες που φαίνονται εδώ Ανοίγει σε νέο παράθυρο
 9. Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Θα πρέπει πριν προχωρήστε να επιλέξετε το πεδίο αυτό (check box) πού σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
 10. Αποστολή Κάντε κλικ στο κουμπί αποστολή για να προχωρήσετε στην επόμενη οθόνη

Για οποιαδήποτε απορία τηλεφωνήστε στο 2106810300


Πως να συμπληρώσετε την επόμενη φόρμα στο “Alpha e-Commerce”

 1. Στο πεδίο ‘Τρόπος Πληρωμής’ επιλέξτε τον τύπο της πιστωτικής κάρτας που θα χρησιμοποιήσετε (VISA - MASTERCARD - VISA ELECTRON - MAESTRO - AMERICAN EXPRESS).
 2. Αριθμός Κάρτας Στη συνέχεια γράψτε τον αριθμό της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας χωρίς κενά ανάμεσα στους αριθμούς.
 3. Επιλέξτε την ημερομηνία λήξης της κάρτας (μήνας - χρόνος)
 4. Όνομα Κατόχου Γράψτε το Όνομα του κατόχου της κάρτας όπως αυτό αναγράφεται επάνω στην κάρτα.
 5. Card Verification Code Είναι ο τριψήφιος αριθμός που αναγράφεται στο πίσω μέρος των καρτών VISA και MASTERCARD, ή ο τετραψήφιος αριθμός που αναγράφεται στο εμπρός μέρος των καρτών AMERICAN EXPRESS.
 6. Τέλος πατήστε το κουμπί ‘ΠΛΗΡΩΜΗ’ για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.
Εάν η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς θα οδηγηθείτε στη σελίδα «Επιτυχούς Ολοκλήρωσης της Συναλλαγής» την οποία μπορείτε να τυπώσετε ή αποθηκεύσετε ως αποδεικτικό στοιχείο.
Επίσης στο email που είχατε δηλώσει θα λάβετε ενημέρωση για την επιτυχία (ή αποτυχία) της διαδικασίας στην οποία θα περιλαμβάνονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της συναλλαγής.

Για οποιαδήποτε απορία τηλεφωνήστε στο 2106810300