Οικογενειακή τράπεζα βλαστοκυττάρων

Η Omnigen AE είναι μια από τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες εταιρίες βιοτεχνολογίας στην Ευρώπη. Αφού ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έγινε η 1η αδειοδοτημένη τράπεζα ομφαλικού αίματος στην Ελλάδα από το Υπουργείο Yγείας (Γ2γ/31238 ΦΕΚ Β’ 2339/15.06.2020).

Δραστηριοποιείται στο χώρο των βλαστοκυττάρων, των κυτταρικών θεραπειών και της αναγεννητικής ιατρικής από το 2006. Θέλοντας να παρέχει στον άνθρωπο τα πραγματικά οφέλη της επιστήμης και επιδιώκοντας τη διαρκή εξέλιξη, διαθέτει πλήρεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες. Στην Omnigen AE απομονώνουμε και κρυοσυντηρούμε αιμοποιητικά βλαστοκύτταρα από Οπ.Α καθώς και ιστό ομφαλίου λώρου (που περιέχει τα μεσεγχυματικά βλαστοκύτταρα) ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους και σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

Μπορείτε να δείτε όλες τις πιστοποιήσεις μας και την ανάλογη νομοθεσία παρακάτω.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός και η διαρκής κατάρτιση και ενημέρωσή μας γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Βιομοριακής Ιατρικής αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που διαμορφώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

ή τηλεφωνήστε στο 2106810300

Εργαστήρια - Χώρος Κρυοσυντήρησης - Γραφεία

Τα γραφεία, τα εργαστήρια και η τράπεζα βλαστοκυττάρων της Omnigen ΑΕ βρίσκονται στο Μαρούσι – δίπλα στα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας (ΜΗΤΕΡΑ, ΙΑΣΩ, ΛΗΤΩ) και στον κόμβο της Αττικής Οδού (Λ. Κηφισίας). Αυτό επιτρέπει άμεση παραλαβή, επεξεργασία και φύλαξη κάθε δείγματος εντός ολίγων ωρών από κάθε νοσοκομείο της Αττικής και της περιφέρειας ακόμη και μέσω του αεροδρομίοy «Ελ. Βενιζέλος».

Η Omnigen ΑΕ συνεχώς επενδύει στην πιο σύγχρονη τεχνολογία για τον έλεγχο, την επεξεργασία και μακροχρόνια φύλαξη του δείγματός σας. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι η δημιουργία ενός από τα πιο σύγχρονα και πλήρη εργαστήρια στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά στην επεξεργασία και φύλαξη των βλαστοκυττάρων αλλά και τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους.

H απομόνωση και επεξεργασία των κυττάρων και ιστών στο εργαστήριο γίνεται σε ειδικά σχεδιασμένα αποστειρωμένα δωμάτια θετικής πίεσης (Clean Rooms) ακολουθώντας πάντα τις ορθές εργαστηριακές και παρασκευαστικές πρακτικές (GLP, GMP). Για την ακρίβεια πρόκειται για Clean Rooms τα οποία πληρούν στο 100% τις αυστηρότατες προδιαγραφές επεξεργασίας βιολογικού υλικού.

Η κρυοσυντήρηση πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονες δεξαμενές σε ελεγχόμενους χώρους για πλήρη ασφάλεια με 24ωρη παρακολούθηση και τηλεειδοποίηση.

Το προσωπικό της εταιρίας παραλαμβάνει και διαχειρίζεται το βιολογικό υλικό 365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας έτσι ταχεία απομόνωση και φύλαξη των βλαστικών κυττάρων του μωρού σας. Είναι γνωστό ότι η μέγιστη βιωσιμότητα των βλαστικών κυττάρων επιτυγχάνεται εντός των πρώτων 72 ωρών.

Μπορείτε να δείτε όλες τις πιστοποιήσεις μας και την ανάλογη νομοθεσία εδώ.

ή τηλεφωνήστε στο 2106810300